Contact: 0753 066 795 (apasa pe numar pentru apelare)

Avantajele izolarii cu spuma poliuretanica

Spuma poliuretanica elimină orice pierdere termică asigurând o economie la energie de până la 40%, fiind cel mai bun sistem de izolare de pe piață.
Izolarea cu spuma poliuretanica oferă o protecție completă, fără nici o pierdere termică a întregii clădiri.


Acest tip de izolare cu spuma poliuretanica oferă protecție împotriva aerului rece sau cald, precum și împotriva umidității , asigură protecție fonică reducând transferul zgomotului. Spuma poliuretanică va da casei tale o barieră permanentă împotriva pierderilor de căldură.
Spuma poliuretanica are multe utilizari, insa, cea mai comuna dintre acestea, este in termoizolare. Datorita proprietatii de a nu se topi sau dilata in contact cu temperaturile ridicate, aceasta este ideala pentru a umple atat spatiile goale dintre diferite elemente de sustinere, cat si pentru a izola suprafetele plane, asa cum sunt peretii sau pardoseala.
Solutie optima pentru termoizolatii, spuma poliuretanica are o conductivitate termica redusa, marind, astfel, eficienta energetica a tevilor, se aplica intr-un mod usor, nefiind necesara o pregatire prealabila a suprafetei, si poate umple spatiile greu accesibile, asa cum sunt cele dintre capriorii unei case.
Indiferent ca vorbim de cladiri vechi sau noi, atunci cand vine vorba de imbunatatirea eficientei energetice, izolatia este practic cea mai eficienta metoda pe care putem sa ne bazam din punct de vedere al costurilor.
Indiferent de temperaturile si conditiile meteo de afara, puteti sa mentineti o temperatura interna confortabila cu ajutorul izolatiei datorita eficientei energetice sporite.
Prin urmare, izolatia cu spuma poliuretanica va ajuta sa reduceti consumul de combustibil, sa economisiti bani la facturile pentru energie si sa reduceti emisiile de carbon.
Atunci cand este instalata in mod corect si de catre profesionisti, izolatia este o solutie durabila si de incredere atunci cand vine vorba de marirea eficientei energetice a unei cladiri. Nu necesita nici un fel de mentenanta, iar economiile pe care le veti acumula de-a lungul anilor de la instalarea izolatiei va vor ajuta sa acoperiti aceasta investitie.

Aleea Profesor Ioan Petru Culianu, Iasi, Romania
0753 066 795

IsoPro Concept